2017年4月2日日曜日

【昼はうどんかそば Udon or Soba for Lunch】

昼はうどんかそばを食べている。

昨日、述べたように職場での余分な食事が私には良くないからだ。

なので、昼もできるだけローカロリーで凌ごうとしている。

そうすると、カレーライスとかハンバーグ定食とかは却下せざるを得ない。
とりあえず腹の膨らむうどんかそばに落ち着く。

結論:反動で夕方に余分な食事を摂ってはダメだ


Title: Udon or Soba for Lunch

I eat Udon or Soba for lunch.

Udon is a hot soup noodle made of wheat flour.
Soba is also a hot soup noodle but made of buckwheat flour.
Both are low calorie foods.

As I said yesterday, extra calories are not good for one's health.
Therefore, I'm trying to get along with a low-calorie diet.

I cannot help giving up curry rice or hamburger steak because those are high-calorie foods.
Then, I compromise to have Udon or Soba which makes me feel full for a while.

Conclusion: Never eat rebound food in the evening.





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